Kursus Intensif Umrah 2014 (Kali 3)

Kursus Umrah Intensif Mac

Assalamu’alaikum… Kepada para bakal Tetamu Allah yang akan mengerjakan umrah dalam waktu yang terdekat, adalah dialu-alukan untuk menyertai Kursus Intensif Umrah ini. Pendaftaran adalah terbuka kepada umum tetapi TERHAD HANYA KEPADA 100 orang sahaja bagi satu sesi.

Kursus ini akan dijalankan secara teori dan praktikal. Para peserta juga akan dibekalkan nota ringkas bagi memudahkan kefahaman. Kepada yang berminat sila hubungi segera Urusetia Program di talian 04-5831 340 untuk pengesahan kehadiran atau datang terus ke Pejabat Pentadbiran dan Pengurusan Masjid Daerah Seberang Perai Selatan.

Bertemu anda di sana!!

Kenangan aktiviti kursus Umrah kali kedua yang lalu:

Kursus Umrah x2
Kursus Umrah x24
Kursus Umrah x23
Kursus Umrah x22
Moga para peserta dapat menghayati keindahan ibadah umrah ini dan beroleh umrah yang maqbulah, insya Allah.

About Mohamad Zaki Abdul Halim

Kehidupan adalah sebuah perjalanan yang memberi kita pelbagai pengajaran. Sedar atau tidak kita sedang menuju destinasi yang pasti, namun...

Posted on 25 Februari 2014, in Masjid Daerah SPS. Bookmark the permalink. 4 Komen.

 1. Assalamualaikum W.R.T
  http://awwadcommunication.blogspot.com/
  SIM Kad Arab Saudi MOBILY khas untuk Jemaah Umrah Malaysia yang diedarkan Oleh Awwad Communication dijual harga RM 45.00 dan mempunyai nilai kredit SAR 35.00 & DATA INTERNET 50 MB YANG BERNILAI SAR 5.00.
  Tempoh sahlaku kad selama 120 hari dari tarikh pengaktifan sebaik sahaja Jemaah tiba di Arab Saudi.
  Kami mengenakan caj tambahan RM 6.00 bagi kos perkhidmatan Pos dan kurier.
  Pihak kami juga ada melakukan penjualan dan penerangan secara terus kepada Jemaah di lapangan terbang KLIA/LCCT sebelum mereka berangkat mengerjakan Umrah.
  SIM Kad Umrah adalah untuk kemudahan anda sepanjang berada di tanah suci.
  Dapatkan lebih penjimatan panggilan ke Malaysia sehingga 70% sekiranya anda mengaktifkan nombor panggilan favorite anda. Sila ikuti arahan dan maklumat di bawah.
  Kadar panggilan tempatan adalah SAR 0.55 / minit dan SMS tempatan dan atarabangsa (ke Malaysia dan lain-lain negara) adalah SAR 0.25 / minit.
  Untuk maklumat lanjut tentang kadar panggilan, sila layari http://www.mobily.com.sa
  Untuk maklumat lanjut mengenai Sim Kad Arab Saudi MOBILY, Sila berhubung dengan Sdr Adam di talian 012 2537106.

  KELEBIHAN MEMILIKI SIM KAD ARAB SAUDI MOBILY KHAS UNTUK JEMAAH UMRAH.
  Setiap SIM KAD telah didaftarkan.
  Siap dengan ID no untuk urusan tambah nilai.
  Baki credit yang cukup banyak SR 35.00
  Free 50 MB Data. Tak perlu bersusah payah untuk menambah nilai bagi membeli data.
  10 minit International call.
  Disertakan juga no telefon untuk kemudahan waris menghubungi Jemaah ketika di tanah suci.
  Hanya perlu masukkan sim kad ke dalam telefon dan boleh terus guna.
  mengelak kan di tipu oleh penjual-penjual sim kad di airport Arab Saudi. (boleh rujuk pada mereka-mereka yang pernah ke sana).

 2. Very shortly this site will be famous amid all blog
  people, due to it’s fastidious content

 3. Tuan rumah, mohon laluan sedikit untuk memasukkan perkara di bawah. Terima kasih tuan rumah.

  UMRAH PERSENDIRIAN

  Sememangnya ramai rakyat Malaysia yang berhajat menunaikan umrah cara persendirian atau umrah tidak mengikut pakej dari mana-mana travel agen. Mungkin faktor utama pemilihan UMRAH cara PERSENDIRIAN ini di sebabkan kos yang kurang dari kos mengikuti pakej TA di samping sedikit faktor lain.

  Wujudnya group whatapps atas nama “Umrah Persendirian” yang saya upload pada 31 ogos 2014 telah mendapat sambutan yang sangat tak terduga. Dalam masa dua hari sahaja UP whatsapp tersebut telah mencapai tahap maksima bil ahlinya. “Umrah Persendirian G2” di tambah bagi menampung jumlah yang terus meningkat. Walau bagaimanapun G2 juga akan menghampiran jumlah maksima.
  Ahli UP yang sedia ada akan mengadakan pertemuan tidak formal sambil bersantai di Lembah Klang pada 14 sept 2014. Pertemuan ini lebih kepada pertemuan pengenalan sahaja, mereka akan membawa bersama pasangan dan juga anak-anak.

  Atas faktor jumlah mereka yang berminat dgn umrah persendirian samaada mereka merancang menunaikan umrah cara persendirian dalam masa terdekat atau sebagai persediaan ilmu tentang cara menunai umrah persendirian di masa akan datang, mereka terus menghantar email meminta menjadi member UP.
  Bagi memenuhi jumlah permintaan yang bertambah, saya telah mewujudkan UMRAH PERSENDIRIAN dgn menggunakan “telegram” tetapi mengekalkan tujuan dan matlamatnya. Telegrem sememangnya tidak popular dan tidak mesra pengguna masa ini tetapi ia dapat menampung jumlah ahli sehingga 200 orang. Telegram akan di minati di masa akan dating, insyaallah.

  Jika anda pembaca semua berminat menyertai “telegram ‘Umrah Persendirian’” group UP tersebut dengan syarat beragama Islam serta berumur 18 tahun ke atas bolehlah menghantar email menyatakan hajat itu kepada email : umrahsenang@gmail.com

  Sekian terima kasih

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: